Wenkbrauwen


Henna Brows

Een nieuwe methode in het verven van wenkbrauwen! Bij deze methode worden niet alleen de haartjes maar ook de huid geverfd, hierdoor lijken de wenkbrauwen voller, kan je meer spelen met de vorm en worden een potlood of poeder overbodig. 

 

Behandeling:

Een Henna behandeling begint met een uitgebreide Voor behandeling, wij scrubben de wenkbrauwen en maken de wenkbrauwen schoon met een speciale shampoo, dit voor het verwijderen van dode huidcellen en het openen van de haarschubben zodat de henna het beste kan doordringen. Wij zullen dan de verf maken in de kleur die het beste bij de wensen past. Vervolgens brengen wij de verf aan en verwijderen hem wanneer deze het gewenste resultaat heeft. Als laatste zullen wij de wenkbrauwen modelleren en shapen. 


De verf blijft tot max. 2 weken op de huid en 6-8 weken in de haren. Dit hangt af van het huidtype en hoe met de wenkbrauwen zal worden omgegaan. 
Browlift 

Op dit moment een echte trend op het gebied van wenkbrauwen. Heb jij last van weerbarstige wenkbrauwen of zou jij jouw wenkbrauwen liever wat meer in model willen? Dan is deze behandeling echt iets voor jou.


Behandeling:

Met deze behandeling kunnen wij de wenkbrauwhaartjes in de gewenste richting of het gewenste model brengen, waarna er twee verschillende crèmes zullen worden aangebracht. De eerste crème verzacht het haartje en haalt deze uit de oorspronkelijke vorm. De tweede crème zorgt ervoor dat de wenkbrauw in de vorm blijft zitten zoals deze gewenst is. Ook zal er een model in de wenkbrauwen gebracht worden. 

Er kunnen ook nog 2 opties toegevoegd worden aan deze behandeling: 

Optie 1: browlift + verven - 

Dit is de browlift behandeling omschreven zoals hierboven + het verven met reguliere wenkbrauwverf. Hierbij worden alleen de haartjes geverfd in een gewenste kleur voor een nog mooier resultaat. 
Optie 2: browlift + henna - 
Dit is de browlift behandeling omschreven zoals hierboven + het verven met reguliere wenkbrauwverf. Hierbij worden de haartjes en de huid geverfd in een gewenste kleur voor een nog mooier resultaat (zie omschrijving hierboven) 
Na deze behandeling ben je vier tot 6 weken verzekerd van perfecte wenkbrauwen! Mogelijk voor iedereen!

 
 
 
 
E-mailen
Bellen