Beauty by Nikki

''highlight your own beauty''

Wimperextensions


Het is mogelijk : elk moment van de dag en nacht mooie sprekende ogen. Volle wimpers laten de ogen groter lijken, openen je gezicht en versterken je uitstraling. De extensions verlengen en verdikken de wimpers. Keuze uit one-by-one voor de natuurlijke look of de russian volume voor de meer glamour look.

De behandeling 
de extensions zijn perfect nagemaakte wimpers van hoogwaardige kwaliteit. Tijdens de behandeling wordt één voor één aan elke eigen wimper een extension bevestigd door middel van speciale lijm. Gemiddeld heeft iemand 60-120 natuurlijke haartjes per oog, vandaar dat de eerste behandeling ongeveer 90 tot 120 min duurt.

De eigen wimper heeft een cyclus van ongeveer 8 weken. Dat betekend dat de wimpers (met extension) door deze natuurlijke cyclus vanzelf uitvallen na deze tijd. Om dus een mooie volle look te behouden wordt er geadviseerd om  iedere 2-4 weken een 'refill' behandeling te ondergaan, zodat de wimpers weer mooi vol worden. deze behandeling duurt ongeveer 60 min.  


Voordelen
- ieder moment van de dag een mooie, natuurlijke uitstraling
- de extensions zijn gewichtloos en je voelt ze dus niet

- bestand tegen water, zon, zee en lichaamsvocht
het is geheel pijnloos 

- bepaal zelf de lengte, krul en dikte. zo kan iedereen een eigen look creëren 

mascara, wimperverf en wimperkrultang zijn verleden tijd
- de eigen wimpers beschadigen niet

Verschil one-by-one en russian volume

Er zijn dus verschillende soorten technieken. De meest bekende zijn de one by one (classis) wimpers, de naam zegt het eigenlijk al.. hierbij komt aan elke natuurlijke haar 1 extension. Op deze manier creëer je een natuurlijke look. 

Mag het van jou wat meer? kies dan voor volume, hierbij worden er 2 tot 6 dunnere extensions aan de natuurlijke wimper geplaatst. Hiervoor worden dus dunnere haartjes gebruikt waardoor het niet schadelijk is voor de eigen wimpers. 

Uiteraard kijk ik bij iedere klant naar de huidige staat van de wimpers en de wensen, waardoor we samen kunnen bepalen welke soort wimpers het beste bij jou passen. 
VOOR WELKE LOOK ZOUDEN JULLIE KIEZEN? 

stem op de poll hiernaast.