WIMPEREXTENSIONS

Bij de behandeling wordt volume en lengte gecreëerd, door 1 voor 1 elke wimperhaar te voorzien van een extension waardoor je een prachtige oogopslag krijgt. U voelt de extensions niet zitten en u kunt de lengte, krul en dikte aanpassen aan de eigen wensen. Uiteraard geven we hierbij ook advies wat bij u past. De extensions blijven zacht en flexibel en zijn bewezen onschadelijk, mits ze goed worden geplaatst.
De gemiddelde duur voor het plaatsen van een nieuwe set extensions is 90-120 minuten, een refill duurt 45-60 minuten.

De behandeling

Voorbereiding
We willen je aanraden om je ogen en wimpers goed te reinigen voor deze behandeling. Vuil en make-up resten kunnen er voor zorgen dat de extensions niet goed hechten.

Werkwijze
We zullen bespreken wat de wensen zijn en hier eventueel advies bij geven. Daarna zullen de onderwimpers worden afgeplakt en de extensions een voor een aan de natuurlijke wimper worden bevestigd met een speciale wimperextension lijm.

Hoelang blijven de extensions zitten?
De eigen wimpers hebben een groeicyclus en zullen zich één keer in de twee maanden vernieuwen. Dit gebeurd niet in één keer maar dit varieert per wimper. De extensions zullen blijven zitten tot dat deze eigen wimper uitvalt, dit zullen ongeveer 1 tot 3 haartjes per dag zijn. Wij adviseren hierdoor om de extensions iedere 2 tot 3 weken te laten bijvullen. Uiteraard ligt het er ook aan hoe u met de extensions omgaat en of u zich houd aan de nazorginstructies.

U kunt de extensions natuurlijk ook 1 malig laten plaatsen voor een vakantie, feestje of bruiloft.

Wilt u de wimperextensions verwijderen, doe dit dan niet zelf en laat dit door een ervaren wimperstylist doen om schade aan de eigen wimpers te voorkomen.

Voordelen
- ieder moment van de dag een mooie, volle en lange wimpers
- de extensions zijn gewichtloos en je voelt ze dus niet
- bestand tegen water, zon, zee en lichaamsvocht
- het is geheel pijnloos
- bepaal zelf de lengte, krul en dikte. zo kan je een eigen look creëren
- mascara, wimperverf, uitlopende mascara en een wimperkrultang zijn verleden tijd
- de eigen wimpers beschadigen niet
- geven een natuurlijke, gelifte en open uitstraling

Verschil one-by-one en russian volume
Het verschil zit hem in de hoeveelheid haartjes die er per wimper op zullen worden gezet. Bij de one-by-one techniek zal er op elke eigen wimper 1 extension worden geplaatst. Dit geeft een natuurlijke look. Bij de volume wimpers worden er 2-6 dunnere haartjes per eigen wimper geplaatst.
Uiteraard zullen we bij elke klant kijken naar de wensen en de huidige staat van de wimpers om zo de juiste extensions te plaatsen.

Verzorging
- de eerste 24 uur mogen de wimpers niet in aanraking komen met water.
- de eerste 48 uur je gezicht niet stomen, naar de sauna of zwemmen
- niet te vaak naar de sauna of heet douche. Door de hitte kan de lijm zacht worden en kunnen de extensions loslaten.
- zorg dat alle producten die olie bevatten, zoals cremes, shampoos, make-up enzovoorts, niet in aanraking komen met de extensions. De lijm kan hierdoor loslaten waardoor de extensions uit kunnen vallen.
- trek niet aan de wimpers
- kam de wimpers dagelijks met een wimperborsteltje ( deze krijg je bij de behandeling )
- laat de wimpers na het douche aan de lucht drogen. Een handdoek kan blijven haken en watjes kunnen pluizen.
- Mocht je make-up willen gebruiken, zoals mascara of een eyeliner gebruik dan altijd een product zonder olie en geen waterproof. Gebruik de mascara alleen op de punten.
- maak de wimperextensions schoon


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram